Едногодишната дъщеря на Джесика Симпсън вече е модел

20.11.2020 16:12 | Видян 1311 пъти

Едногодишната дъщеря на Джесика Симпсън вече е модел

Когато си дете на известна личност, най-вероятно лицето ти ще присъства в социалните мрежи още от момента на раждането. Вече сме свикнали звездите да ни показват наследниците си, като някои дори ги снимат веднага след поемането на първата глътка въздух. И неволно тези деца стават звезди още преди да са казали каквото и да било.

Така се случи и с едногодишната дъщеря на Джесика Симпсън, която вече се подвизава като модел. Бърди Мей, която се роди на 19 март 2019 година, участва в новата рекламна кампания на майка си. Тъй като пандемията възпрепятства много модни ангажименти, дизайнерите и звездите трябваше да бъдат креативни в създаването на нови колекции и промотирането им.

Докато някои от компаниите решиха да помолят известни личности да се снимат у дома за новите кампании, то Джесика Симпсън предпочете да включи семейството си. Тя облече Бърди Мей със зелен гащеризон с дълъг ръкав, комбиниран с леопардова кърпа за коса и ниски ботуши. Близо 15-те милиона последователи на Симпсън веднага харесаха начина на промотиране и заявиха, че по този начин дизайнерката ще има огромен успех на пазара.

„Бърди със сигурност прилича на майка си“, пише Джесика. Тя добавя, че втората дума на дъщеря ѝ е била обувки и често е искала да сменя по четири чифта на ден, за да не бъде скучна за обществото. Съвсем наскоро Симпсън включи и другите си деца в рекламната кампания. Тя избра 8-годишната Максуел и 7-годишния Ейс да промотират новите декоративни възглавници от линията ѝ за обзавеждане на дома.

Джесика Симпсън е омъжена за втория си съпруг Ерик Джонсън от шест години.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !