Лесбийска драма опропастила ученическите години на Джесика Симпсън

10.02.2020 17:24 | Видян 2069 пъти

Лесбийска драма опропастила ученическите години на Джесика Симпсън

Към днешна дата животът на Джесика Симпсън може да изглежда розов и щастлив, но тя е преживяла сериозна драма в детството си, която е белязала тийнейджърските ѝ години. След като дете претърпяла сексуален тормоз от момиче, блондинката била наричана „лесбийка“ в училище и принудително напуснала екипа на мажоретките.

В своя мемоар с името „Open Book“ Симсън споделя, че след като споделила с приятелка, че е била тормозена сексуално на възраст между 6 и 12 години от семейна приятелка, тя била наричана „лесбийка“ на висок глас в училище и това я принудило да напусне екипа на мажоретките.

„Цялото училище крещеше, че съм лесбийка. По онова време дори не знаех какво означава това. Бях капитан на мажоретките и се наложи да се махна. Повече не исках да бъда мажоретка, защото тези момичета ме изложиха публично и казаха на всички, че съм „лесбийка“, сподели в шоуто на д-р Оз звездата.

В книгата си Симпсън разказва още как нейни ревниви псевдо приятелки ѝ погодили грозен капан, след като популярно момче в училище започнало да флиртува с нея.

„Те твърдяха, че аз съм ги опипвала и съм искала сексуални неща от тях по време на преспиване. Аз никога не съм била насаме с която и да е било от тях, камо ли в дома им“, пише Джесика.

Мемоарите на Симпсън излязоха официално на пазара в началото на тази седмица. Книгата е с обем 416 страници и певицата е подготвила кратко турне, в което ще посети 9 американски града, за да промотира труда си.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !