Мишел Обама: Посрещнах топло Мелания, въпреки расистките лъжи на съпруга ѝ

21.11.2020 11:17 | Видян 2376 пъти

Мишел Обама: Посрещнах топло Мелания, въпреки расистките лъжи на съпруга ѝ

Президентските избори в САЩ вече приключиха, но никой не е спрял да говори за тях. В исторически момент Джо Байдън успя да победи Доналд Тръмп, обръщайки резултата в няколко ключови щата, с което си осигури нужните 270 електорални вота, за да влезе в Белия дом. Бъдещият президент на Съединените щати е най-възрастният на тази длъжност, като ще я заеме на 78 години.

Заедно с Байдън в Белия дом ще влезе и съпругата му Джил, която смята да продължи традицията на Мишел Обама и да се фокусира върху обществото. Това рядко го виждахме от Мелания Тръмп, която беше Първа дама в продължение на четири години. И докато тя се подготвя за нормалния си живот в Америка, то съпругът ѝ – Доналд, все още не може да приеме загубата. Той по всякакъв начин се опитва да опорочи избора на Байдън, твърдейки че всичко е лъжа и бюлетините по пощата не трябва да се приемат за легитимни.

Колкото и да не му се иска, през януари 2021 година семейство Тръмп ще трябва да предаде властта в ръцете на Байдън. И докато Мелания все още не е изпитвала това чувство, то Мишел Обама много добре знае какво е да бъдеш недоволен от президентските избори. Тя го преживява през 2016 година, когато Доналд Тръмп побеждава Хилари Клинтън и наследява Барак Обама в Белия дом.

Въпреки разочарованието си, семейство Обама не подлагат на съмнение резултатите, а приветстват топло новите първи в Америка. Тогавашният президент и Първа дама поканиха Мелания и Доналд само два дни след официалното обявяване на победата, като им съобщиха няколко тайни, които са научили за президентството през последните 8 години. Засега не се знае дали Тръмп ще покани Байдън на подобен диалог.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !