Щерката на Блатечки гледа брат си Борил

20.11.2020 14:35 | Видян 442 пъти

Щерката на Блатечки гледа брат си Борил

Истинска идилия цари в голямото семейство на Асен Блатечки.

Голямата дъщеря на актьора Катерина демонстрира близост с доведения си брат Борил. Красивото Кате показа в социалните мрежи как прекарва време с по-малкото си братче, с което се сдоби преди шест години и което е плод на любовта между Блатечки и Диляна Попова.

Катерина е завела Борил на тренировка по катерене за деца. Малчуганът е щастлив и развълнуван и с лекота се справя с катеренето по въжето. Гордата му кака снима постиженията му и зорко следи за безопасността на брат си. Катето е студентка в Лондон, но скоро се е прибрала в родината, където ще остане до края на предстоящите коледни празници.

Катето избягва да разкрива публично връзката си с Борил, но таи топли сестрински чувства към него. Девойката никога не е разваляла отношенията с татко си въпреки изневярата му преди години, а от кадрите личи, че няма и конфликт между нея и новата му жена. Фактът, че Диляна е доверила Борил на сестра му показва, че и моделката е близка с първото дете на Асен.

Цивилизованите отношения в подобни сложни семейни връзки са рядкост и истинско постижение. Преди повече от шест години Блатечки изненада всички, след като стана ясно, че красивата Диляна очаква дете от него. Тогава актьорът все още живееше с жена си Катя, но скоро след това се премести при Попова. Месеци по-късно последва завръщане при експоловинката му, а Диляна отглеждаше сама сина си. Към днешна дата Блатечки е пак под един покрив с моделката и малкия Борил.

През каквито и катаклизми да е преминало голямото семейство на Асен, видно е, че разправиите са забравени и вече са в миналото, пише България днес. Наследниците на актьора изграждат силна сестринско - братска връзка независимо от отношенията между родилите им. Какво по-хубаво от това!    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Владо Пенев с бомбастична новина

Владо Пенев накара стотици свои последователи в...

Кристина Димитрова оцелява като по...

Поп звездата Кристина Димитрова наскоро смрази феновете...

Няма коментари към тази новина !

*}