Мерил Стрийп рапира в нов филм на Netflix

22.11.2020 09:51 | Видян 931 пъти

Мерил Стрийп рапира в нов филм на Netflix

Актрисата Мерил Стрийп ще рецитира рап в новия филм на режисьора Райън Мърфи The Prom („Абитуриентският бал“, или просто „Балът“), който ще излезе през декември в платформата Netflix, пише Variety.

Филмът е киноадаптация на едноименния мюзикъл „Балът“. Райън Мърфи, известен с работата си по сериали като „Клъцни/срежи“, „Клуб Веселие“ и „Зловеща семейна история“, се запалил по идеята за филма след като гледал оригиналния спектакъл през януари 2019 г. От Netflix му дават зелена светлина, а, по думите на режисьора, главната тема на филма ще бъде борбата с нетърпимостта.

Според замисъла на Мърфи на финала на филма трябва да прозвучи песента, посветена на жените и тяхната сила Wear Your Crown („Носи короната си“). Режисьорът е уверен в успеха на новата си творба. „Мисля, че феновете на Мерил буквално ще се побъркат. Имам видео, в което тя рецитира рап. Тя е толкова добра, че заснехме сцената от първия дубъл, което доказва: няма нищо, което Мерил Стрийп не би могла да изиграе“, казва той.

Освен Мерил Стрийп в проекта са включени Никол Кидман, Джеймс Кордън и Кери Уошингтън. Точната дата на премиерата по Netflix е 11 декември.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Няма коментари към тази новина !