Мерил Стрийп с огненочервена визия

28.02.2020 14:55 | Видян 1309 пъти

Мерил Стрийп с огненочервена визия

Мерил Стрийп изненада всички свои фенове, когато се появи с червена коса. Актрисата е известна със своя рус цвят, който досега не беше променяла. 70-годишната звезда обаче явно е решила да промени визията си. Тя беше засечена от папараци на снимачната площадка на новия си филм „The Prom“.

Тя ще си партнира с Никол Кидман под вещата режисура на Райън Мърфи. Стрийп контрастира червения цвят на косата си с изцяло бял костюм и сако с ресни. Филмът „The Prom“ е адаптация на едноименния мюзикъл на Бродуей, който е направен по бестселъра на Боб Мартин и Чад Бегелин.

Историята разказва за две звезди на Бродуей, които се опитват да възстановят кариерите си. В ролите влизат Мерил Стрий и Никол Кидман, които застават зад добра кауза, помагайки на две обратни момичета да отидат на своя бал. Оригиналният мюзикъл успя да спечели награда „Тони“ и се задържа на сцената от ноември 2018 до август 2019 година.

Компания на Стрийп и Кидман ще правят Кери Уошингтън, Кийгън-Майкъл Кий и Андрю Ранелс. Никол и Мерил съвсем наскоро си партнираха и в сериала „Големите малки лъжи“, който се излъчваше по HBO. Ролите им спечелиха номинация за „Златен глобус“, с което Стрийп се превърна в най-номинираната актриса с цели 10.  Преди това, те играха заедно и във филма „The Hours“ през 2002 година, който донесе на Кидман награда „Оскар“.

Освен червената коса, другият цвят във визията на актрисата дойде от златните ѝ бижута, включително обици, халка и гривни, предава Tialoto.bg.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !