bTV Новините посрещат 20-ата си годишнина с най-висока зрителска оценка

19.11.2020 15:08 | Видян 863 пъти

bTV Новините посрещат 20-ата си годишнина с най-висока зрителска оценка

Двайсет години след излъчването на първата си емисия bTV Новините са на първо място и с атрактивния начин на представяне на информацията – според над 43% от зрителите. Новатор в технологиите, телевизията въведе преди всички останали 3D-mapping, 360˚ видео и добавена реалност в ефир, както и 360˚ livestream.

Уникалното за Централна и Източна Европа високотехнологично интегрирано студио, което стана дом на новините и актуалните предавания на bTV през 2019 г., влезе в топ 5 на най-престижния конкурс за маркетинг и дизайн в областта на медиите в света. Но най-важната му функция е, че помага на публиката да задържи вниманието си към най-важното от деня.

Години наред лицата на нюзрума и редакционните екипи посвещават времето и енергията си в полза на редица социално значими каузи. Повече от 40% от респондентите в проучването на „Маркет линкс“ споделят мнението, че в bTV работят водещите и репортерите, които задават най-близките и реално вълнуващи обществото въпроси, а 39.7% от анкетираните посочват, че в ефира на телевизията откриват най-много добри новини и вдъхновяващи човешки истории.

Част от bTV Новините са спортните новини. Тази година редакцията отбелязва и 20 години от първото излъчване на УЕФА Шампионска лига в каналите на bTV. Неделима част от новинарската емисия е и прогнозата за времето, поднесена от едни от най-обичаните телевизионни лица за последните 20 години и леснодостъпна и на dalivali.bg.

*Национално представително проучване на „Маркет Линкс“ с извадка от 1017 лица на възраст 18-54 г., проведено през октомври 2020 г.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !