Александър Сано облича затворническа униформа

18.11.2020 15:44 | Видян 925 пъти

Александър Сано облича затворническа униформа

В затворническа унифрма – така виждаме обичаният актьор Александър Сано в дебютния тийзър на новия му филм „В сърцето на машината“. Краткото промо видео направи премиерата си по-рано днес, а в него режисьорът Мартин Макариев и екипът му демонстрират качеството на картината и звука, които ще предложат на зрителите с първото заглавие родно производство, запечатано в 4К и HDR (High Dynamic Range) качество.

Както „Монитор“ вече писа, героят на Александър Сано ще служи като гравитационно поле за сюжета на „В сърцето на машината“. Освен звездата от „Ягодова луна“, на екрана ще се появят и други любими актьори, сред които Юлиан Вергов, Христо Шопов, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Башар Рахал, Христо Петков и др.

Действието във филма се развива през 1978 г. Група затворници, сред които които такива с тежки престъпления и доживотни присъди, изпълняват принудителен труд в стругарски цех на завод Кремиковци.

„Всеки от тях има различна история, морал и разбирания за живота в затвора и извън него. Нужен е само един ден и необикновена случка, за да преобърне цялото им досегашно съществуване“, гласи част от анонса на „В сърцето на машината“. Той се допълва и от гласа зад кадър на Вергов в тийзъра: „Изглеждат като хора. Държат се като хора. Но не са...“. Във филма, по който Макариев работи вече повече от десет години, актьорът влиза в образа на капитан Векилски – старши надзирател в затвора.

"В сърцето на машината " ще направи премиерата си през 2021 г.

Снимка: BGNES

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !