Божинката не може да прежали Биляна Дол

17.11.2020 16:24 | Видян 1221 пъти

Божинката не може да прежали Биляна Дол

Нападателят на „Левски“ Валери Божинов няма приятелка до себе си. Това призна самият той в един от лайфовете пред щерката на Христо Стоичков- Мика.  Двамата са близки, но слуховете че между тях може да има нещо повече, не отговарят на истината.

Откакто е у дома под карантина заради коронавируса, Божигол често излъчва видеа на живо в профила си в Instagram. Футболистът избягва да говори за личния си живот, но става ясно, че е сам и се шири в апартамента си. До него няма половинка от една година насам, след като се раздели окончателно със сръбкинята Биляна Дол.

Женско внимание към футболиста изобщо не липсва,

особено откакто той се завърна от Италия и облече отново екипа на „Левски“. „Сини“ фенки постоянно го атакуват с неприлични предложения за срещи в социалните мрежи, но бившият национални не им отговаря. Божинов е решил временно да поживее като ерген без да се обвързва.

През февруари Божинката ще навърши 35 години. Той така и не успя да се задържи дълго при някоя от бившите си жени. Има син от фолк певицата Алисия и дъщеря от Николета Лозанова. С Биляна изкараха близо четири години. Божигол обяви, че именно тя го е направила мъж. Сръбкинята дори отиде да живее с Валери във Враца докато той играеше за местния отбор „Ботев“.

Двамата скъсах окончателно в края на 2019-а. Преди това няколко пъти се разделяха заради негови кръшкания пише „България Днес“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !