Антибактериалните средства могат да доведат самоунищожаване на клетките ни и рак: какво да правим с

17.11.2020 09:51 | Видян 683 пъти

Антибактериалните средства могат да доведат самоунищожаване на клетките ни и рак: какво да правим с

Хигиена, хигиена и пак хигиена - повече от 8 месеца живеем с този девиз. "Отровата е в дозата", казват опитни отровители като древните римляни. В днешния ни лайфхак акцентираме именно на това, защото съвременните учени предупреждават, че не е препоръчително да се използват толкова нашумелите с коронавируса антибактериални препарати за лична и домашна чистота и козметика.

Внимание: има ги в доста кремове и дезодоранти, които ползваме. Триклозан има дори в пастите ни за зъби, приборите, пластмасата, играчките. В антивирусна карантина това, което преди ни е правило по-силни, сега може направо да ни убива, не дай, Боже.

Причината е, че антибактериалните продукти, заради определени техни съставки, ако се вярва на резултатите от изследванията на американските експерти от Северозападния университет в САЩ, Антисептиците, гласи техният извод, убиват част от първото поколение микроби, но ги имунизират срещу нас - така следващите проникват безпрепятствено. Те активират в нашите клетки програма за самоунищожаване.

Като по този начин, вместо да ни помогнат за защита, отварят широко вратите за нашествието на врага - вредител с неговата опасна инфекция. Да не говорим, че всичко това може да се окаже и канцерогенно. Оставете другото и възможните заплахи, тези вещества много пречат на лекарите, когато се налага да ни спасяват.

Ето и част от причините лекарите да НЕ препоръчват да правим превенция и профилактика срещу корона с антибиотици, защото и те са с триклозан.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !