Гайдар надви готвач във Фермата

15.11.2020 11:19 | Видян 1169 пъти

Гайдар надви готвач във Фермата

Само с една точка гайдарят Стоян надви готвача Илиян на Арената във „Фермата“ и го прати у дома. Победата му не беше посрещната с възторг от останалите участници в шоуто, които харесват повече колоритния кулинар и хапливото му чувство за хумор. Отпадането на Илиян от риалитито предизвика вълна от недоволство както сред жените, така и сред мъжете, а представителите на силния пол не успяха да скрият сълзите си.

Стоян, който отслабна с 12 килограма в стопанството и така си върна добрата форма, поведе в първата битка - коване на дървен мост, след което даде повече верни отговори на въпросите за българските традиции и обичаи.

Съперникът му - готвачът на световни знаменитости като Брад Пит и Маргарет Тачър, изравни в следващите два сблъсъка и демонстрира по-голяма бързина и издръжливост.

В решителния, последен рунд - дърпане на въже, Стоян рязко обърна играта в своя полза и извоюва победата с 8 на 7.

„Фермата е най-якото приключение в живота ми. В шоуто показах, че съм пич. На Арената всички ме подкрепяха - дори хората, които от кумова срама стояха зад Стоян. Сигурен съм, че с всички тях ще поддържам връзка до края на живота ми“, развълнувано каза Илиян, преди да напусне шоуто.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !