Мис България 2003 за раждането след COVID-19

13.11.2020 16:14 | Видян 987 пъти

Мис България 2003 за раждането след COVID-19

Само преди няколко дни носителката на титлата "Мис България" 2003 г. Райна Налджиева дари своята дългогодишна половинка – китариста на група "КАФФЕ" Георги Янев с близнаци.

Красавицата стана майка за първи път в разгара на пандемията от COVID-19 точно навръх Архангеловден, след като самата тя беше заразена от вируса. Младата майка разкри, че и до сега няма представа как и къде точно се е заразила, защото през почти цялата бременност не е излизала и се е пазила.

Тя сподели, че при нея симптомите са се развили светкавично. Сутринта е чувствала неразположение и до вечерта вече е имала около 39 градуса температура. За щастие е успяла да се изчисти от вируса преди раждането. 6 дни, след като дава отрицателен PCR тест за COVID-19, на светлия български празник се появяват близнаците, които не са заразени с вируса, стана ясно в сутрешния блок на Нова.

„Днес на Арахангеловден се появиха и нашите две ангелчета! Румяна и Александър! Нека бъдат много здрави, а ние с тати обещаваме да ги правим винаги щастливи!“, написа тогава брюнетката в Инстаграм.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !