Новият на Мария Илиева - кандидат-татко No. 2

05.02.2019 12:03 | Видян 2516 пъти

Новият на Мария Илиева - кандидат-татко No. 2

Синът на Мария Илиева навърши годинка и поп певицата вече мисли за второ. Кандидат-татко е новият мъж до нея – колегата й Петър Бонев.

41-годишната изпълнителка е предложила на певеца да й направи бебе, като му гарантирала, че няма да има никакви финансови или морални претенции към него, научи Галерия.

Според запознати, същите условия били поставени и на таткото на 1-годишния Александър – Георги Михайлов, който в момента е сгоден за друга и живее в Чехия.

Мария и Петър Бонев са близки приятели отдавна, но искрата между тях припламнала на сватбата на китариста на група Каффе Георги Янев и Мис България 2003 Райна Налджиева това лято.

Илиева вече била разделена с Михайлов и заслепена от романтичното тържество, започнала да флиртува с Бонев. Връзката им обаче не била сериозна и се базирала повече на приятелство, отколкото на любов.

Неотдавна изпълнителката на Крадена любов му предложила да си направят бебе, без да се ангажира с ролята на татко, и Бонев сериозно обмислял предложението й, разказват колеги на Мария.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !