Дъщерята на Деми Мур я пусна по бельо за ЧРД №58

13.11.2020 11:02 | Видян 1217 пъти

Дъщерята на Деми Мур я пусна по бельо за ЧРД №58

Дъщерята на Деми Мур – актрисата Румър Уилис, публикува за рождения ден на майка си откровена нейна снимка по бельо в Инстаграм. На снимката звездата от „Призрак“ и „Стрийптийз“ е с близо 3 десетилетия по-млада, а малката Румър я е гушнала през ханша и се притиска в корема й.

„Мамо, честит рожден ден. Толкова съм благодарна, че споделям живота си с теб. Ти си най-яката и щура жена, която познавам. Ти си истински войник – най-прекрасният Скорпион! Обичам те до Луната и обратно. Нямам търпение да отпразнуваме факта, че те има“, написа първородната Румър в чест на 58-ия рожден ден на знаменитата си майка.

Румър е споделила и други общи кадри, на които Деми е с децата си – освен нея още и по-малките й сестри Талула и Скаут.

Деми Мур в момента работи върху нов проект. Рождения си ден актрисата посрещна на снимачната площадка на филма Please Baby Please. Колегите й бяха приготвили торта и по време на една от почивките Деми духна свещичките и си намисли желание: „Точно в 12 на снимачната площадка ме изненадаха с тази торта. Пожелах си нещо! Благодаря на всички, които направиха деня ми специален“, написа тя.

През лятото знаменитата актриса и бивша съпруга на Брус Уилис записа еротичен подкаст и сподели снимки, направени в тоалетната на дома й, изненадвайки феновете си с интериора й. Почитателите нао звездата забелязаха, че в помещението с вана и тоалетна чиния има килими, диван за почивка и огромна статуя на мъж в рицарски доспехи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Няма коментари към тази новина !