Приказна история за втория шанс в любовта

27.10.2020 17:44 | Видян 300 пъти

Приказна история за втория шанс в любовта

Джени Хейл е автор на летни и коледни романи. През 2017 г. Hallmark Channel (Hallmark Movies & Mysteries) адаптира книгата й Home for Christmas („У дома за Коледа“) в пълнометражен филм. В рейтинга на телевизионния канал за филмите, излъчвани през сезона, той се нарежда на почетното второ място.

През 2019 г. е екранизирана и книгата „Коледни пожелания и бисквитени целувки“, пожънала огромен успех сред българските почитателки на романтични четива. На топъл прием у нас се радват и останалите заглавия от авторката - „Винаги ще има Коледа“, „Всичко започна на Коледа“ и трите летни романа „Обичай ме заради мен” „Лятната къща“ и „Лято край Брега на светулките“.

В ексклузивно интервю за БНР, „Нощен Хоризонт“ Джени Хейл споделя: „Като дете живеех с мисълта, че порастваш, намираш си работа, която харесваш като цяло, ставаш родител. Вече като възрастна открих, че ми харесва да преподавам и че го правя добре. Бях начална учителка в продължение на 18 години. И изведнъж в главата ми се появи идеята да напиша книга. Реших да го направя. Нямах много опит в това.

Ето защо започнах да се интересувам от процеса на писане на една книга. Така започна моята нова кариера, която се разви дотолкова, че спрях да преподавам. Понякога хората си казват – О, трябва да напиша книга, да направя това, или онова, без да мислят, че наистина могат да постигнат това, което искат. Според мен, тази е причината хората да не следват мечтите си – защото не смятат, че е възможно.

Аз обаче съм убедена, че всичко е възможно. За тези, които са готови да положат достатъчно усилия“. Тази увереност, че всичко е възможно Джени Хейл вплита и в своите романи. А с наближаването на коледния сезон, ИК „Хермес“ ще зарадва феновете й с нова история, изпълнена с уют и романтика - „Коледа в Силвър Фолс“.

История, която ще ни вдъхнови да следваме мечтите и сърцето си и ще внесе топъл празничен полъх в студените есенни дни. Настанете се удобно под топлото одеяло и се насладете на приказна история за втория шанс в любовта. Скарлет Бейли и семейството й винаги са празнували коледните празници в „Белите дъбове“.

Собственик на стария хотел, ухаещ на шоколад и канела, е обичната й баба. Но сега той е заплашен от бързо изникващите модерни комплекси в курортното градче. И това може да е последната Коледа, която семейство Бейли ще прекара тук. Скарлет е решена да направи и невъзможното, за да спаси хотела.

Затова между традиционното печене на сладки и украсяването на елхата се среща със строителния предприемач Чарлс Брайънт. Между импулсивната Скарлет и сдържания Чарлс веднага прехвърчат искри, но двамата имат коренно различна представа за бъдещето на хотела.

Докато Скарлет се опитва да убеди Чарлс колко са важни уютната атмосфера и приветливото отношение към гостите, тя ще открие дълбоки рани от миналото, скрити под лустрото му на сериозен бизнесмен.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шарън Стоун на 62 и по бельо

Холивудската актриса Шарън Стоун развълнува феновете с...

Лили Колинс VS Сара Джесика Паркър

Сексът смени града и от Ню Йорк се премести в Париж...

Няма коментари към тази новина !

*}