Бащата на Бритни Спиърс ѝ забрани да създаде семейство със Сам Асгари

27.10.2020 15:06 | Видян 1516 пъти

Бащата на Бритни Спиърс ѝ забрани да създаде семейство със Сам Асгари

Продължават да излизат наяве тъмни страни от взаимоотношенията между Бритни Спиърс и нейния баща. Певицата от доста време се опитва да се отскубне от неговото влияние. В момента той се грижи за финансите ѝ.

Дългогодишният звезден гримьор Макси, който е работил с 38-годишната поп принцеса, коментира грубото нахлуване в живота на звездата от нейния баща и шокиращите забрани, които той ѝ налага. Макси сравнява ситуацията със сюжета на „Приказката на слугинята“ и отбелязва, че ако не беше Джейми, Бритни Спиърс отдавна щеше да е омъжена за половинката си Сам Асгари, с когото излиза от четири години.

„Мога да кажа, че те я контролират и до днес. Може ли да има бебе и да се омъжи, с кого е приятел и други сериозни неща“, каза Maкси на Calababes в подкаст. – Опитват се да я спасят от дете в стила на Приказката на слугинята. Не мога да споделя подробности, но със сигурност мога да кажа, че по това време тя вече щеше да има бебе. Вероятно би била омъжена за Сам. Щеше да е заобиколена от приятели.“

Някои от феновете на Спиърс, загрижени за състоянието ѝ, смятат, че Асгари също е замесен в нейния „затвор“ – например поддържа страницата ѝ в Instagram, за да създаде илюзията за активността на Бритни в социалните мрежи (публикациите на певицата често са объркващи).

Макси обаче казва, че на самия Сам му е било трудно: „Не мога да опиша подробно всичко, през което е преминал, за да бъде с нея, но беше ад“.

Източник: tialoto
Източник: BGNES

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !