Съдебната сага за настойничество на Бритни продължава

17.09.2020 09:41 | Видян 1287 пъти

Съдебната сага за настойничество на Бритни продължава

Бритни Спиърс все пак иска да има настойник, но той да бъде избран по нейни правила.

Сагата на изпълнителката в съда продължава вече няколко месеца, през които феновете на звездата сериозно се притесниха за нейното психическо и физическо здраве. Въпреки честите уверявания от Спиърс, че е добре и няма защо хората да се тревожат, много почитатели смятат, че тя е подложена на някакъв вид тормоз както от семейството си, така и от гаджето си.

Сега всичко става ясно, след като бяха публикувани документи от съда, където се решава кой ще отговаря за финансите на Бритни . Преди тази задача изпълняваше баща ѝ Джейми Спиърс, но той се отказа преди година. Адвокатът на звездата – Самюел Ингхам, е подал молба в съда в Лос Анджелис, в която са записани няколко промени в попечителството.

Настойничеството беше удължено до февруари 2021 година, но Спиърс изрично е помолила баща ѝ Джейми въобще да не бъде включван в битката. Според списание People, изпълнителката иска доброволно попечителство, в което тя да избере човек, който ще отговаря за финансите и професионалните ѝ ангажименти. „Тя е некомпетентна да управлява собствените си приходи“, пише още в документите.

Звездата предлага компанията „Bessement Trust“ да се занимава с тази задача. Ако това стане, фирмата ще може да управлява финансите на Спиърс, да взима решения за кариерата ѝ и евентуални медицински решения. Майката на Бритни – Лиан Спиърс, подкрепя това предложение.

По-надолу в документите, адвокатите на изпълнителката категорично заявяват, че тя не е психически нестабилна, не се лекува в клиника и може да взима решения сама. Настойничеството над Спиърс беше наложено през 2008 година, когато баща ѝ заема тази длъжност. Той обаче се отказва през 2019 година заради здравословни проблеми.

Изслушването за ново попечителство над Спиърс е насрочено за 10 ноември.




Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !