Съдебната сага за настойничество на Бритни продължава

17.09.2020 09:41 | Видян 511 пъти

Съдебната сага за настойничество на Бритни продължава

Бритни Спиърс все пак иска да има настойник, но той да бъде избран по нейни правила.

Сагата на изпълнителката в съда продължава вече няколко месеца, през които феновете на звездата сериозно се притесниха за нейното психическо и физическо здраве. Въпреки честите уверявания от Спиърс, че е добре и няма защо хората да се тревожат, много почитатели смятат, че тя е подложена на някакъв вид тормоз както от семейството си, така и от гаджето си.

Сега всичко става ясно, след като бяха публикувани документи от съда, където се решава кой ще отговаря за финансите на Бритни . Преди тази задача изпълняваше баща ѝ Джейми Спиърс, но той се отказа преди година. Адвокатът на звездата – Самюел Ингхам, е подал молба в съда в Лос Анджелис, в която са записани няколко промени в попечителството.

Настойничеството беше удължено до февруари 2021 година, но Спиърс изрично е помолила баща ѝ Джейми въобще да не бъде включван в битката. Според списание People, изпълнителката иска доброволно попечителство, в което тя да избере човек, който ще отговаря за финансите и професионалните ѝ ангажименти. „Тя е некомпетентна да управлява собствените си приходи“, пише още в документите.

Звездата предлага компанията „Bessement Trust“ да се занимава с тази задача. Ако това стане, фирмата ще може да управлява финансите на Спиърс, да взима решения за кариерата ѝ и евентуални медицински решения. Майката на Бритни – Лиан Спиърс, подкрепя това предложение.

По-надолу в документите, адвокатите на изпълнителката категорично заявяват, че тя не е психически нестабилна, не се лекува в клиника и може да взима решения сама. Настойничеството над Спиърс беше наложено през 2008 година, когато баща ѝ заема тази длъжност. Той обаче се отказва през 2019 година заради здравословни проблеми.

Изслушването за ново попечителство над Спиърс е насрочено за 10 ноември.
Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

14 години затвор грозят Амбър Хърд

Австралийските власти разследват дали холивудската...

Катето Евро разкри грях на Кадиев

Катерина Евро разкри голям грях на сина си Сашо Кадиев....

Няма коментари към тази новина !

*}