Хейтъри атакува Блейк Лайвли заради снимка

23.10.2020 15:13 | Видян 1202 пъти

Хейтъри атакува Блейк Лайвли заради снимка

Когато си известна личност, трудно може да скриеш личния си живот, а всяка твоя снимка, качена в социалните мрежи, подлежи на обстойно разглеждане. След като Били Айлиш получи доста критики за небрежния си външен вид, заснета по време на пазар, фенове се скараха за нейните маратонки. Сега в подобна ситуация е Блейк Лайвли.

Облечена чудесно, актрисата и съпругът ѝ насърчават хората да гласуват, но корекция на тяхната снимка предизвика доста реакции.

„Само аз ли виждам нещо нередно в тази снимка?“, пита мъж в Instagram, озадачен от публикацията на Лайвли. На пръв поглед няма нищо странно в нея. Сигурно ще си кажете: „Е, може би розовите ѝ панталони са малко странни, но какво пък, всеки има свой собствен вкус“. Да, така е, но вгледайте се още веднъж в кадъра. Струва ли ви се, че сандалите ѝ са сякаш сложени нескопосано на Photoshop?!

„За първи път гласувам в Америка. Бих искал да благодаря на съпругата ми Блейк, че направи първия ми път толкова нежен и любящ. В началото беше супер страшно, после вълнуващо и сега съм малко уморен. Но горд“, написа Райън Рейнолдс в социалната мрежа и сподели същата снимка. На нея обаче жена му е боса, а не с кафявите сандали, с които я виждаме в нейния профил.

Усмихнатата Блейк пък пише:

„Това беше първият път на Райън. Той беше разбираемо уплашен. Всичко се случи толкова бързо. НАИСТИНА бързо. Той заплака. Престорих се, че плача. След това се обади на всичките си приятели“.

Вместо да насочи вниманието на своите последователи към това колко е важно да гласуват, Лайвли успя да ги ядоса с прищявката да постави допълнително чифт сандали върху краката си. Някои дори разкриха, че тя го е направила направо от своя  iPhone.

„Не виждам проблем“, написа гузно актрисата по повод негативните коментари под публикацията ѝ.

автор: Блейк Лайвли

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !