Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс с ново дарение

01.04.2020 12:51 | Видян 1154 пъти

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс с ново дарение

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс продължават с благотворителната дейност. Двамата съвсем наскоро дариха 1 млн. долара за хранителни банки в Канада, грижещи се за нуждаещи се хора по време на пандемията от коронавирус.

Сега съпрузите отново впечатлиха света със своите големи сърца. Според E!News, двойката дарява по 100 хиляди долара на четири болници в Ню Йорк. Актьорите искат да насърчат повече хора да помагат на местните си общности, медицински работници и лекари в това трудно време.

Рейнолдс също така осигури безплатен интернет на всички клиенти на мобилната му компания. Офертата е до 14 април, а новината сподели самият той, оставяйки съобщение на хората. „Хей, аз съм Райън Рейнолдс. Искам да ти съобщя, че имаш възможност за безплатен интернет, когато си поискаш“, се казва в записаното съобщение.

Актьорът признава, че вече е малко отегчен и е започнал да чете книга, но е завършил само първата глава. Шегува се, че опитва да бъде по-добър родител, но няма накъде вече да надгражда. „Остани здрав“, завършва Рейнолдс.

Още една компания, притежавана от Райън, се опитва да помогне за справяне с пандемията от коронавирус. Aviation American Gin дари 15 хиляди долара на американската гилдия на барманите и обяви, че ще оставя по 30% бакшиш за тях от всяка поръчана бутилка до 1 май. „Дайте своя принос за намаляване на кривата, подкрепяйки тези, които ни обслужват“, се казва в съобщение на фирмата в Инстаграм.

Освен Райън и Блейк, още куп звезди дариха за различни каузи по време на пандемията. Сред тях са Емилия Кларк, Ким Кардашян, Бруно Марс, Кайли Дженър, Роджър Федерер, Нина Добрев и други.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Няма коментари към тази новина !