Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли с 1 млн. долара срещу коронавируса

18.03.2020 09:55 | Видян 1391 пъти

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли с 1 млн. долара срещу коронавируса

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс дават своя принос към борбата с коронавируса. Двамата актьори са решили да дарят 1 млн. долара на хранителни банки, които помагат на нуждаещите се по време на пандемията.

Новината обяви самият Рейнолдс в профила си в Туитър и заяви, че средствата ще отидат при две хранителни банки – едната в САЩ, а другата се намира в Канада. „Смятам, че всички сте съгласни, че този Covid-19 е гадняр“, пише той.

Актьорът добави, че със съпругата му призовават всеки, който може да помогне, да се включи с дарение и остави сайтовете на хранителните банки за повече информация. Райън намери и начин да се пошегува в тази тежка ситуация като включи в публикацията си и колегата си Хю Джакмън.

Двамата от дълго време имат „война“ помежду си, която често се разиграва в социалните мрежи и забавлява феновете им. „Грижете се за себе си. Оставете си място за радост. Обадете се на тези, които са в изолация и имат нужда от комуникация. Номерът на Хю Джакмън е 1-555-?-Хю“.

Рейнолдс и Лайвли не са първите звезди, които помагат на нуждаещите се по време на пандемията. През уикенда баскетболистът Стеф Къри и съпругата му Айша съобщиха, че ще осигурят 1 млн. хранения на студенти в Оукланд, които нямат възможност да посещават кампуса заради коронавируса.

„Оукланд затваря училищата и университетите си заради COVID-19. Ние подкрепяме това решение, но се притесняваме за повече от 18 хиляди деца, които разчитат на тези кампуси, за да се изхранват всеки ден“, каза спортистът във видео, публикувано в социалните мрежи.

Джъстин Тимбърлейк също подкрепи хранителна банка в родния си Мемфис. „Времето в момента е доста шантаво, но трябва да останем обединени“, казва изпълнителят и приканва феновете си да помагат на хората в нужда.

Ванеса Хъджинс пък направи дарение на фондацията „Feeding America“ и сподели за него в профила си в Инстаграм.

Всяка една от звездите призовава хората да следват правилата на местните власти и да стоят повече време вкъщи, за да може пандемията от коронавирус да отшуми по-скоро.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !