Коя е нашата Мария от Борат 2

23.10.2020 10:34 | Видян 957 пъти

Коя е нашата Мария от Борат 2

Българка влиза в ролята на дъщерята на Борат в дългоочакваното продължение на кинохита. Тя играе бременна от татко си и говори глупости на нашия език във филма.  

В дългоочакваното продължение на кинохита Борат има дъщеря, която довежда в Америка, за да я омъжи за високопоставен политик във Вашингтон. Набелязан за съпруг е вицепрезидентът Майк Пенс. Докато загатнатият сюжет не предлага никакви изненади, феновете са озадачени. Коя е актрисата редом до Борат? Тя играе ролята на дъщеря му на име Тютор и участва наравно със Саша Барън Коен по време на изкачването им към върховете на американската политика, но никой не я разпознава.

Според пресата персонажът се играе от актриса на име Ирина Новак. Но не след дълго онлайн детективите осъзнаха, че това име е не отговоря на истината. Има актриса на име „Ирина Новак“, но тя слабо прилича на жената, която играе дъщерята на Борат.

Шоубизнес репортерите скоро разнищват историята и светът научава, че дъщерята на Борат се играе от младата българска актриса Мария Бакалова. Но коя е тя?

Бакалова е родена на 4 юли 1996 г. в Бургас. През 2019 г. завършва Националната академия за театрално и филмово изкуство (НАТФИЗ) в София в класа на проф. Иван Добчев.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Грандиозният финал на Маскираният...

Грандиозният финал на втори сезон на „Маскираният...

Кампания с родни звезди в помощ на...

       Социалните инициативи на...

Няма коментари към тази новина !

*}