Борат си взе българка за дъщеря

06.10.2020 11:35 | Видян 1351 пъти

Борат си взе българка за дъщеря

Световноизвестният комик Саша Барон Коен взе българка за своя дъщеря в продължението на хита му от 2006 г. „Борат“.

Филмът с участието на младата актриса Мария Бакалова излезе с трейлър, от който става ясна и премиерната му дата - 23 октомври.

Изборът в лицето на Мария далеч не е случаен. През изминалата 2019 година лентата „Бащата“, в която тя се отличава с роля, получи Голямата награда „Кристален глобус“ за най-добър филм по време на фестивала Карлови Вари.

За нея е известно малко – родена е в Бургас, живяла е около пет години в София, а в момента работи в чужбина, където й помага не кой да е, а известният наш актьор, натрупал успехи зад граница, Юлиан Костов.

Вероятно той я е насочил да влезе в хумористичния сюжет на Саша Коен, който разсмя света още с "Бруно", "Диктаторът" и "Али Джи". В 3-минутната реклама на "Борат 2" Бакалова се появява често, което подсказва, че ролята й далеч не е малка.

Нашенката в роля.

Мария не крие, че за да се превъплъщава по най-добрия начин в зададените й образи се учи от различни кино таланти. „Обичам актьорите Трине Дирхолм и Мадс Микелсен в комплект с режисьорите Ларс фон Триер, Томас Винтерберг и Феликс ван Хрунинген.

Искам да работя с Ксавиер Долън. Иначе в живота се възхищавам на достойни хора, искрени, лоялни, сериозни - не понасям мързеливи хора, клюкари и такива, които не мечтаят дръзко“, казва тя в свое интервю пред „Телеграф“.

Източнмк: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !