Джей Ло впечатли с кадари от сесията си за Balmain

17.10.2020 09:34 | Видян 1860 пъти

Джей Ло впечатли с кадари от сесията си за Balmain

Тази година модните дефилета приеха различна форма. Голяма част от тях се състояха без публика, друга пък имаше онлайн посетители, а трети пропускаха определен брой хора и ги държаха на разстояние един от друг. Причината за всички тези промени е продължаващата пандемия от коронавирус, която все още не може да бъде овладяна.

Едно от най-интересните шоута на Седмицата на модата в Париж беше това на марката „Balmain“. Публиката му обаче беше съставена от десетки монитори, от които гледаха звезди като Ъшър, Синди Кроуфорд, Александра Амброзио, Крис Дженър, Ана Уинтур, Кара Делевин, Дженифър Лопес и други.

По принцип погледите на модните критици, присъстващи на дефилетата, не са вперени само в моделите, а и в публиката и техния избор на тоалет.

Тази година обаче рядко можехме да видим на какво са заложили звездите за най-голямото модно събитие. И за да не бъдем напълно разочаровани, Дженифър Лопес реши да ни покаже как е била облечена тя за виртуалното дефиле на „Balmain“.

Изпълнителката публикува няколко снимки в социалните мрежи, на които е облечена в къса рокля без презрамки, а в едната си ръка държи блейзър. „Връщане назад към шоуто на Balmain за есен 2021“, пише звездата.

Публикацията доказва, че въпреки навършените 51 години, Лопес по никакъв начин не позволява на възрастта да я забави и да промени визията ѝ. Напротив – звездата изглежда по-добре от всякога.

Джей Ло прибра косата си в елегантна опашка, която показа целия блясък на лицето ѝ. Изборът на бижута също прикова вниманието на феновете. Звездата заложи на чифт висящи обеци, екстравагантни златни пръстени и разбира се, диамантеният ѝ годежен пръстен. Маникюрът на Лопес пък е в тон с тоалета ѝ.

Изпълнителката продължава да доказва, че е на ти с модните тенденции и нищо чудно съвсем скоро да стане дизайнер на собствена линия. Преди няколко седмици Лопес се похвали, че вече има и дамска чанта, вдъхновена от нея.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !