Джей Ло в щастлива семейна реклама с децата и майка си

12.09.2020 09:14 | Видян 1999 пъти

Джей Ло в щастлива семейна реклама с децата и майка си

Дженифър Лопес е участвала в много рекламни кампании през кариерата си, но последната за марката "Coach" е може би най-близо до сърцето й. Американската компания пусна нов клип, в който участват 50-годишната изпълнителка, а към нея се присъединяват 12-годишните й близнаци Еме и Макс, както и майка й Гуаделупе Родригес.

Кампанията носи заглавието "Coach Family" и показва как семейство Лопес позира на няколко различни места. Във видеото можем да види четиримата как са застанали на около масата, гледайки към планината или пък как седят в задния си двор и се наслаждават на семеен пикник. Снимките са забавни, безгрижни и показват, че близките са най-важни на този свят.

"Как изглежда едно модерно семейство? Няма еднозначен отговор на този въпрос", казва Лопес във видеото. Тя публикува част от рекламата в профила си в Instagram и добавя, че в семейството е мястото, където всеки може да бъде себе си. "Не е нужно да сме перфкетни, а да приемаме другия". Изпълнителката благодари на Макс, Еме и Гуаделупе, че са взели участие в рекламата.

През тази година "Coach " базира всичките си кампании на семейството и възможността да бъдем заедно колкото се може повече. Заради пандемията и социалната изолация, много близки останаха далеч един от друг и това е причината компанията да се насочва към тези реклами.

Това не е първият път, в който децата на Джей Ло се сдобиват с публична проява . В началото на годината Еме се появи заедно с майка си на сцената на Super Bowl, където изпълни парчетата "Waka Waka" и "Let's Get Loud". Освен това, момичето издаде и първата си книга - "Lord Help Me", която е вдъхновена от любовта й към ленивците.

"В училище научих за ленивците и как те са на изчезване. Затова започнах да се моля за тях всяка вечер", казва Еме в официално съобщение. Тя добавя, че е написала книгата си, за да събере пари и да спаси ленивците. В същото време ще научи и други деца как може да се молят и да помолят Бог за помощ.

Съвсем скоро семейството на Лопес трябва да се разшири с още трима членове. Изпълнителката е сгодена за Алекс Родригес, с когото плануваха да се оженят тази година, но пандемията развали плановаете им. Спортистът има две дъщери - Наташа и Ела, които се разбират чудесно с Еме и Макс.




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !