Снахата на Доган избра тоалет на пловдивска дизайнерка за сватбата си

15.10.2020 10:51 | Видян 3903 пъти

 Снахата на Доган избра тоалет на пловдивска дизайнерка за сватбата си

Снахата на Ахмет Доган избра тоалет на пловдивска дизайнерка за сватбата си, която се състоя през изминалия уикенд. Демир Доган и любимата му Памела си казаха "да" в 5-звезден хотел в квартал Бояна, предаде trafficnews.bg.

Булката пусна снимки в социалните мрежи, а от тях стана ясно, че е сменила два тоалета за големия ден.

Единият е пищна булчинска рокля, а другия стилна официална бяла рокля с дълбока цепка, дело на креативният директор и моден дизайнер от Пловдив Диляна Михайлов.

Моделът струва 460 лева и е създаден за грация и силно присъствие. Роклята е изработена от леко еластичен креп и фин прозрачен тюл в телесен цвят, апликиран с мини кристали. Маншетите на ръкавите са изработени от щраусови пера и кристали.

В края на изминалия месец септември Памела навърши 25 години. Именно тогава, единственият син на почетния председател на ДПС изненада своята любима с... изящен годежен пръстен от бяло злато и диамант.

Демир Доган и дъщерята на популярният футболен импресарио Николай Жейнов - Памела Жейнова, живеят на семейни начала вече близо 3 години. Двамата имат син, който се роди  в края на 2018 г.

 ВИЖ СНИМКИ ТУК !

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !