Сашка Васева си пожела да проглердне за ЧРД

14.10.2020 13:53 | Видян 902 пъти

Сашка Васева си пожела да проглердне за ЧРД

„Най-големият подарък за рождения ми ден е отново дa прогледна. Това си пожелах на личния ми празник и вярвам, че ще се случи.“

Това заяви легендата на българския поп фолк Сашка Васева, която в понеделник навърши 54 години. Изпълнителката на „Не мога да забравя Георги“ има сериозни здравословни проблеми и се опитва да си осигури лечение в чужбина. Но cрещa сериозен проблем - няма достатъчно пари.

Затова организира акция за дарения, която тежко удря на камък. „Има мнoгo малко пари в сметката. Призовавам тези, които могат, да даряват, но не се случва. Затова за рождения ми ден си пожелах да си намеря средства и хората да се сетят за банковата ми сметка", заяви обичаната от народа певица. Изпълнителката има атрофия на зрителния нерв, която е причината очертанията на предметите да й се сливат. Трудно й е дори да слиза сама по стълбите, а когато излиза навън, винаги е с придружител.

Казва, че с едното око изобщо не вижда, а с другото й е мъглявина. За проблемите на Сашка се разбра при участието м във „ВИП Брадър". Тогава тя за пръв път публично проговори за проблема си. Мнозина не й повярваха, мислейки, че певицата разиграва театър. Впоследствие се оказа, че Сашка наистина има сериозен здравословен проблем. Изпълнителката дълго време опитва да се излекува с народна медицина и чудодейни извори, но проблемът й се задълбочи.

„Някои хора не ми вярват, но аз наистина не виждам. Въпреки заболяването съм си казала, че няма да спра да се усмихвам. Най-вече заради децата ми. Искам да виждат как майка им е усмихната, затова и няма да се предам. Хора се свързват с мен и ми дават предложения за лечение, но аз съм го намерила нужни са ми пари, за да пътувам и да сложа край на тази мъгла“, добави с вечния си оптимизъм Васева.

Сериозен негативен принос за тази ситуация има коронавирусът, който удари тежко музикалния бранш, пише „България Днес“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !