Сашка Васева стяга сватба

07.08.2020 15:11 | Видян 1628 пъти

Сашка Васева стяга сватба

Сашка Васева се готви за сватба в близко бъдеще.

Синът й – Христо-Никола, повече от година е влюбен в негова бивша съученичка. Красавицата Йоанна и звездният наследник демонстрират сериозни отношения и дори вече живеят под един покрив. Сашка безрезервно подкрепя избора на сина си е доволна от красивата Йоанна.

Христо-Никола е по-голямото дете на 53-годишната фолк легенда. През 2019 година Сашка Васева изпрати с пищен абитуриентски бал наследника си, който завърши с отличие столично училище. Зеленоокият младеж се изявява от няколко години като модел. Близките му го описват като срамежлив, но той пък няма намерение да се развива в шоубизнеса. Сашка Васева има и дъщеря Христина-Елена, която също като брат си се занимава с мода, но още е малка за сериозна кариера.

Децата на Сашка са от бизнесмена Христо Бакърджиев, с когото Дупнишката Мадона живее вече повече от 20 години. Бракът им подобно на много други връзки претърпява трусове през годините. През изминалото лято се носеха упорити слухове за развод между тях, които  ядосаха Сашка.

Въпреки приятните емоции около щастието на сина си, преди да мисли за сериозна подготовка за сватбата, Сашка  трябва да успее да излекува очите си. Певицата страда от атрофия на очния нерв и е загубила почти напълно способността да вижда. Тя има участия, на които  пее през по-голямата част от времето седнала, пише „България Днес“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !