Ашли Греъм: Пълноценният сън ми липсва

11.10.2020 09:44 | Видян 1323 пъти

Ашли Греъм: Пълноценният сън ми липсва

Ашли Греъм роди преди малко повече от осем месеца и вече отново е на модния подиум. Връщайки се от Седмицата на модата в Милано, където дефилира, тя разказва за първото отделяне от детето от толкова време насам и как отглеждането му е променило нейното ежедневие. По думите ѝ, с бебе е трудно да се наспиш и пълноценният сън определено ѝ липсва, но се опитва да избягва стреса и да разпредели времето си така, че да не ѝ липсва нищо.

След шест месеца, прекарани в Небраска заради COVID-19, Греъм и семейството се прибраха в дома им в Ню Йорк.

„Това е новото нормално, към което всички се приспособяват – получаване на тестове за COVID няколко пъти седмично, носене на маски, измерване на температурите... Но е толкова приятно да се върна в Ню Йорк“, обяснява тя пред SELF.

Греъм признава, че ходенето до Милано ѝ се видяло като ваканция, защото пътувала за първи път без детето и съпруга си.

„Не беше това, което очаквах – наистина не беше... И бях наистина нервна... Знаете ли, други майки са го правили. Те оставят бебетата си още по-рано“, разказва Ашли, която в началото се чувствала леко гузна, че трябва да се раздели с малкия Исак, макар и за няколко дни. След това обаче се успокоила, защото успяла да изцеди достатъчно мляко, което да му стигне за храненията.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !