Хейли и Джъстин Бийбър празнуват годишнина

04.10.2020 09:27 | Видян 2415 пъти

Хейли и Джъстин Бийбър празнуват годишнина

Точно преди две години Хейли Болдуин стана Хейли Бийбър. Супермоделът каза заветното „Да“ на своя любим Джъстин Бийбър в ден, който и двамата ще запомнят.

Двойката изненада света, когато се ожени на скромна церемония в съда на Ню Йорк през 2018 година. Сватбата дойде само два месеца, след като Джъстин предложи на Хейли по време на почивката им на Бахамите. Само година по-късно двамата вдигнаха звездна церемония, на която присъстваха най-близките им хора, а роклята на Хейли беше прекрасна.

Съпрузите избраха Калифорния като място за сватбата, а воалът на булката беше огромен и изписан с думите „Докато смъртта ни раздели“. За да отбележи специалния ден, семейство Бийбър публикува няколко снимки от церемонията и съобщения, които ще разтопят сърцето на всеки фен.

„Преди една година ние направихме най-добрата сватба. Иска ми се да преживея този ден отново и отново“, пише Хейли под публикацията. Джъстин беше по-красноречив и заяви, че е най-големият късметлия затова, че може да се нарече съпруг на Хейли. „Ти ме учиш на толкова много неща и ме превръщаш в по-добър мъж“, заявява изпълнителят.

Той допълва, че ще направи всичко възможно, за да може съпругата му да постигне мечтите си. „Обещавам винаги да те поставям на първо място, да бъда търпелив и мил. Честита годишнина, красиво момиче“. Само преди няколко седмици двойката отпразнува и годишнина от първата си сватба.

Според източник, двамата са прекарали изключително забавен ден. Те са избрали да си починат, да хапнат сандвичи и да си направят пикник в задния двор. „В последно време са доста заети и бяха доволни, че намериха свободно време само за себе си“. Втората церемония на семейство Бийбър беше изпълнена със звездни гости, сред които бяха Крис, Кендъл и Кайли Дженър, Джейдън Смит, Камила Мороне и други.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !