Том Евънс: Животът е невероятен

03.10.2020 10:34 | Видян 1763 пъти

Том Евънс: Животът е невероятен

„Когато спреш и се огледаш, животът е невероятен“. Това пише Том Евънс в една от последните си публикации в Instagram. Гаджето на Никол Шерцингер сподели кадър от своята разходка до Мамотовите езера, където се е снимал по залез слънце.

Бившата ръгби звезда и неговата известна приятелка си направили кратка почивка до въпросното място, предлагащо живописни гледки.

Шерцингер не пропусна да отбележи, че тя е автор на страхотния кадър на Том. Уловила го е седнал на камъните, наблюдаващ природата на свечеряване.

42-годишната певица и любимият ѝ са се снимали в гората, като кадрите ѝ по клин и спортно бюстие накараха феновете да се чудят дали е бременна.

Повод за слуховете, че звездата от „Pussycat Dolls“ очаква първото си дете, бяха нейните снимки с жълт спортен аутфит, които тя първо качи в Instagram, след което изтри и сподели наново по-късно. Според някои от най-верните ѝ последователи, леко наедрелият корем на Шерцингер се виждал и тя решила да го прикрие, а според други, певицата просто забравила да използва фотошоп преди публикуването.

Никол неведнъж е споделяла в интервюта, че иска да стане майка, като Том е идеалната ѝ половинка. Докато някои се чудят дали бебето вече е заченато, тя успя да разгневи последователите си в социалните мрежи за пореден път. Споделяйки кадър, показващ как скача на средата на път в планината, тя си навлече критиките на много родители. Според тях певицата не дава добър пример на подрастващите и ще ги накара да я последват, като рискуват живота си.

„Не спирайте да търсите и откривате нови неща“, пише изпълнителката, която заедно с Том разгледа националния парк „Йосемити“.

„Ако беше бременна, нямаше да се облича така и да подскача“, коментира жена в Instagram, без да обърне внимание на това, че позира на голям планински път.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !