Стартира Месец на световното кино

30.09.2020 15:56 | Видян 1028 пъти

Стартира Месец на световното кино

Голяма доза подбрани качествени и разнообразни филмови заглавия ще бъдат достъпни онлайн в Месеца на световното кино, който започва от днес в Neterra TV+. Някои от най-запомнящите се ленти, спечелили сърцата на публиката през последните години, вече ще могат да се наемат за ограничено време или да се закупят за многократно ползване напълно легално и във високо качество от цяла България.

Изключителни шедьоври като първия в света пълнометражен филм, съставен от маслени картини Да обичаш Винсент, впечатляващия фаворит на Европейските филмови награди Младост, спортната драма Борг/ Макенроу, биографичния Далида, наелектризиращия политически трилър Мис Слоун и още любопитни продукции ще са на разположение на киноманите в платформата Neterra TV+ по всяко време, без необходимост от допълнителен абонамент.

Да обичаш Винсент изпъква в онлайн селекцията на Месеца на световното кино като една от най-впечатляващите продукции от последните години, със своите 62 000 маслени рисунки, пресъздаващи интригуващата история около мистериозната смърт на Винсент ван Гог. Ръчно рисуваните кадри са подготвени от над 50 аниматори и художници, които възпроизвеждат частично или изцяло над 100 творби на гениалния художник, продал приживе една единствена картина.

Другият абсолютен фаворит на публиката е Младост на режисьора Паоло Сорентино, който се наложи като един от най-характерните и интересни творци след Великата красота, която му донесе Оскар за най-добър филм, и сериала Младият папа с Джъд Лоу и Джон Малкович.  Майкъл Кейн и Харви Кайтел са в ядрото на историята на Младост, а майсторските им превъплъщения се допълват от Рейчъл Уайз и краткото, но незабравимо появяване на Джейн Фонда.

В момент, в който стрийминг услугите набират все по-широка популярност и много от големите студия в киноиндустрията използват онлайн платформите дори за някои от най-големите премиери на дългоочаквани блокбъстъри, Neterra TV+ избира да предложи на киноманите възможно най-достъпния и улеснен начин за легално гледане, като предлага качествено съдържание без необходимост от месечно или дълготрайно обвързване.

Моделът на TVOD (транзакционно видео по поръчка) позволява наемането или закупуването на един или повече филми по всяко време и от всякакъв вид устройство. Сред избраните заглавия изпъкват още спортната драма Борг/ Макенроу на Йенуш Мец, проследяваща едно от най-оспорваните и интригуващи съперничества в света на тениса. Биографичната драма Далида на Лиза Азуелос пък представя невероятната съдба на легендарната певица Далида, кръстосала живота и творчеството си с имена като Ален Делон, Шарл Азнавур и Франсоа Митеран.

Политическия трилър Мис Слоун на Джон Мадън е запомнящ се с ролята на Джесика Частейн, която ѝ носи номинация за Златен глобус за най-добра актриса. Още любопитни предложения очакват киноманите в Месеца на световното кино по Neterra TV+.

Отвличането на Хайнекен с Антъни Хопкинс, Денят на Бастилията с Идрис Елба, Човекът, който уби Дон Кихот на Тери Гилиъм, биографичните Чърчил и Приказка за Астрид, Голямото плискане, Холограма за краля, Книжарницата са само част от достъпните онлайн заглавия.

Всички заглавия от Месеца на световното кино в neterra.tv/plus вече са достъпни от всяка точка на България по всяко време.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Няма коментари към тази новина !