Моника Белучи в роклята на Мария Калас за театралния си дебют

01.09.2020 13:49 | Видян 1039 пъти

Моника Белучи в роклята на Мария Калас за театралния си дебют

Дивата на италианското и световното кино Моника Белучи омагьоса Фестивала на двата свята в италианския град Сполето със своя театрален дебют в ролята на великото сопрано Мария Калас.

Актрисата определи моноспектакъла си като подарък както за нея, така и за публиката, като още един начин да опознае себе си и да комуникира със своите зрители. „Мария Калас – писма и спомени“ отдава почит на легендарната оперна певица, припомняйки нейни автобиографични признания, свидетелства за някои от най-щастливите или болезнени моменти в живота й: дебюта на сцената, брака й с Джовани Батиста Менегини, срещата с Аристотел Онасис и последните години, прекарани в самота в парижкия й апартамент. Сценографията възпроизвежда точно будоара на Калас.

Пред италианската държавна телевизия RAI Uno звездната актриса и бивш модел призна, че се е почувствала изключително развълнувана, обличайки за премиерата тоалет, принадлежал на Мария Калас, никога не обличан от друга и недокосван в продължение на почти 50 години. Роклята е извадена от колекцията My private Callas, която се съхранява в Италия.

Критиците определят изпълнението на Моника Белучи като голям успех и доказателство за високото качество на 63-ото издание на Фестивал на двата свята.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !