Никол Станкулова даде ултиматим на собственик, да си прибере кучето

30.09.2020 14:31 | Видян 1295 пъти

Никол Станкулова даде ултиматим на собственик, да си прибере кучето

Синоптичката Никол Станкулова призна, че за малко да стане крадец. Красавицата, която е голям любител на животните, намерила куче, завързано с каишка на улицата и решила, че е изоставено.

„Проблемът дойде от това, че вече съм травмирана от всички идиоти, които си изоставят и подхвърлят кучетата някъде, защото “вече не можели да се грижат” - например защото имат бебе! Когато го видях сам, завързан на моста, спрях на средата на кръстовището и си дадох сметка, че е ако е изоставен-няма да има шанс, защото най-трудно се намират стопани за най-големите кучета (дори и да са породисти)!“, разказа Станкулова, която е горда майка на почти 2-годишно момиченце.

Синоптичката от Нова телевизия си обещала, че ако след четвърт час никой не си потърси домашния любимец, тя ще го прибере. За щастие обаче се оказало, че кучето има стопанин, който го оставил навън само за да влезе в магазин и да си напазарува.

„Грижат се прекрасно за него и аз за няколко минути щях да се превърна в доказан крадец на куче. И всичко това,защото е пълно с безотговорни стопани, от които сме наплашени! Не взимайте куче,ако ще си търсите оправдание да го оставите! Искам пак да се извиня на човека, който щеше да остане без Неро за една бройка!“, намигна още Станкулова.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !