Какво общо имат Никол Станкулова и Гери Малкоданска?

16.09.2020 10:32 | Видян 3609 пъти

Какво общо имат Никол Станкулова и Гери Малкоданска?

Млади, красиви, подхождащи с любов към прогнозата за времето. Това са нещата, които на пръв поглед свързват синоптичките Никол Станкулова и Гергана Малкоданска. От седмица те са и част от отбора на водещите при Гала в „На кафе“.

Никол Станкулова

Ранни години

Никол Станкулова е родена на 8 август 1988 година в София. Тя е единственото дете в семейството на полицая от 3-то РПУ Николай Станкулов и следователката от СДВР Елена Станкулова. На 6 години печели първия си конкурс за красота, а малко по-късно вече е водеща на предаване по държавната телевизия. Като дете уплътнява свободното си време с куп ангажименти -  тренировките по художествена гимнастика, плуване, балет, пиано, математика, подготовката на уроците за училище и позирането за модни списания.

Завършва Софийската математическа гимназия, а паралелно с това е частна ученичка в Първа английска езикова гимназия. Висшето си образование продължава в УНСС със специалност „Финанси“.  Опитът от БНТ я отвежда в предаването „Искам“ по ММ. В същото време е и манекенка в „Ивет фешън“. До април 2009-а е водеща на предаването „Големият въпрос“ по Нова телевизия, след което води новините на Sportal и Profit. През 2010 година Станкулова дебютира като синоптичка в ефира на Нова тв.

Майчински трепети

През 2018 година Никол Станкулова изпитва най-хубавото чувство на света – това да станеш майка. Водещата на прогнозата роди дъщеря си в болница „Света София“ под грижите на д-р Райна Ковачева . Таткото на момиченцето е дългогодишната половинка на Станкулова – Теодор Минев, който развива бизнес в IT сектора. Наследничката на Никол носи името Теа, като дълго време това се пазеше в тайна.

Личен живот

Пикантни подробности около личния живот на Никол Станкулова много често намират място в жълтите издания. Те невинаги се оказват истина. Въпреки това водещата на прогнозата за времето пази ревностно личния си живот. Тя до последно не издаваше, че е в очакване на първия си наследник, като за бременността й се разбра случайно, след като се появи неин кадър с наедряло коремче в социалните мрежи. Никол не издаде и кога точно е родила дъщеричката си, както и какво е нейното име.

Ритуали за разкрасяване

Само преди броени дни Станкулова сподели пред последователите си в социалните мрежи, че в момента тежи 55 килограма, които поддържа с физически упражнения в домашни условия. Красавицата твърди, че тренировката й не е нестандартна, нито прекалено натоварваща. Една от тайните за добрата й фигура е, че стриктно спазва популярното правило на французите, че след всяко хранене човек трябва да стане от масата с леко чувство на глад.

Никол призна още, че по време на бременността си е качила 11 кг.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !