Щастлив съм, че децата ми вече са на училище: Принц Уилям

15.09.2020 14:21 | Видян 1284 пъти

Щастлив съм, че децата ми вече са на училище: Принц Уилям

Училищната година вече започна и най-вероятно хиляди родители си отдъхват. Засега не се знае докога децата ще бъдат в класните стаи и дали се очаква отново преминаване в онлайн форма на обучение. Все пак, 15 септември вече е тук и учениците влизат в клас за първи път от пет месеца.

Първият учебен ден донесе огромна радост и на принц Уилям, който трябваше да се грижи за трите си деца, след като започна карантината. Той и съпругата му Кейт напуснаха Лондон, за да предложат по-добро място за живеене на принцовете Луи и Джордж, както и на принцеса Шарлот. По време на изолацията семейството се грижеше за малката си градина в Норфолк, а през това време малките наследници на короната учеха и онлайн.

Това обаче приключи с началото на учебната година. Във Великобритания училището по принцип започва през първата или втората седмица на септември. Тази година стартът беше даден на 10 септември. „Смятам, че всеки родител си отдъхна, когато детето му влезе в класната стая“, казва принц Уилям миналата седмица. Той допълва, че петте месеца у дома са били чудесни, но са били и доста дълги.

Принцеса Шарлот ще започне своята първа година, а принц Джордж вече е в трети клас. Двамата учат в едно училище, което се намира на около 8 км от двореца Кенсингтън. Най-малкият принц - Луи, се очаква да тръгне на детска градина в следващите месеци. Каката и баткото започнаха предучилище и училище през януари след приключване на коледната ваканция, но присъственото обучение продължи доста кратко време.

След като започнаха онлайн формата, децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън участваха на няколко пъти в медийните изяви на своите родители. Цялото семейство показа подкрепата си към медицинските работници, излизайки пред вратата си, за да ръкопляска в продължение на няколко минути.

Освен че ще предизвика интерес с титлата си на принцеса, Шарлот има още нещо, с което може да се похвали пред съучениците си. Един от кръстниците ѝ – Томас Страубензи, се ожени за една от най-добрите учителки в училището – Люси О'Кийфи. Сватбата се състоя през лятото.

Източник: tialoto




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !