В Маскираният певец само след тестове за коронавирус

14.09.2020 10:09 | Видян 1518 пъти

В Маскираният певец само след тестове за коронавирус

Участниците в "Маскираният певец" ще бъдат тествани за Ковид-19 само ако имат симптоми.

Това обясниха от екипа на шоуто пред "България Днес". Интригуващото риалити се завръща на малкия екран в събота. 14 звезди, скрити под маски, ще пеят и ще правят всичко по силите си да не бъдат разпознати от зрителите.

От екипа на "Маскираният певец" увериха, че всички противоепидемични мерки ще бъдат спазени. "Участниците така или иначе са изолирани. Всеки си има отделна стая. Влиза в залата с маска и ръкавици, за да не бъде разпознат. Няма как да се зарази. Все пак, ако някой от екипа или от участниците прояви симптоми, веднага всички ще бъдат тествани за коронавирус", поясниха от екипа на "Маскираният певец".

Шоуто ще стартира с публика. Макар и доста ограничена. Зрителите на живото предаване ще бъдат настанени през две-три седалки, каквато е разпоредбата от Министерството на здравеопазването.

Никой от гостите, дори и най-звездните, няма да бъдат допускани в залата без маска. В събота своите места се очаква да заемат миналогодишните участниците в шоуто. Сред тях са Джулиана Гани, победителката Михаела Маринова и други.

"Температурата на всеки ще бъде измерена на входа. Ако е висока или е видно, че не се чувства добре, човекът ще бъде отпратен да си ходи", категорични са от екипа.

Водещи на шоуто и тази година ще са Зуека и Рачков. Промяната е в панелистите. Миналогодишните Гала, Геро, Мария Илиева и Ники Кънчев са заменени. Техните места ще бъдат заети от Алекс Раева, Азис и Владо Пенев. Актьорът наскоро пребори Ковид, пише България днес.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !