Михаела Маринова: В Маскираният певец трябва да избягаш от себе си

20.08.2020 14:23 | Видян 1296 пъти

Михаела Маринова: В Маскираният певец трябва да избягаш от себе си

Да умеят да избягат от самите себе си, да имат психическа, но и физическа подготовка и да се забавляват - това са съветите, които победителят в първия сезон на "Маскираният певец" Михаела Маринова даде на участниците в новите епизоди.

"Гарванът тежеше 30 килограма, но това ми позволи да му изградя собствена идентичност - с леко прегърбената и замръзнала поза", обясни изпълнителката на "Стъпка напред" пред Нова телевизия. Тя е категорична, че при срещата си с костюма е усетила влюбване от пръв поглед. Причината - Маринова се надявала маската да е диаметрално различна като вид и настроение от нея самата.

"Има трудности през цялото време, такава е играта, но никога не съм падала духом. Песните, които подбирах, са такива, които не съм пяла преди пред публика и не съм си и представяла, че ще имам повод да го направя", обясни още отличничката от X Factor.

Маринова призна, че е имала късмета да работи по първия си самостоятелен албум във времето, в което е участвала и в "Маскираният певец". Това й давало възможността да има достоверно алиби пред своите близки, които до последно не знаели със сигурност, че именно тя се крие зад Гарвана.

Вторият сезон на "Маскираният певец" ще стартира в средата на септември.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !