Любо Киров просълзи Мишето за ЧРД

08.05.2020 14:42 | Видян 1195 пъти

Любо Киров просълзи Мишето за ЧРД

Любо Киров се „подари“ на Михаела Маринова за 22-ия й рожден ден, който певицата отпразнува с онлайн концерт.

Изпълнителят на „Както преди“ изненада младата звезда с букет в студиото, в което тя даде тон за песен на празника си. Той прекрачи прага секунди преди тя да запее дуета им „Мога“, като се включи и той в изпълнението, а емоционалната Михаела се просълзи от жеста. „Подкрепяйте я, защото друга като нея няма“, призова Киров, на което Маринова му отвърна с много любов.

Торта и видеообръщения от най-близките й приятели, сред които и Йоана, Vessou, Павел и Венци Венц – това бяха част от останалите изненади, приготвени от екипа й от „Вирджиния Рекърдс“ за рождения ден.

Концертът послужи и като онлайн промоция на дебютния й албум „Стъпка напред“. Пред феновете Маринова изпълни, както хитовете си, част от диска, така и новите парчета. „Листата падат“, „Страх от самота“ и изключително актуалната в момента песен „Винаги ще има утре“, с която Михаела закри събитието, представляваха само част от сетлиста. В него място намери и песента на Лили Иванова, дело на композитора Красимир Гюлмезов - „За тебе бях“.

Стотици фенове на Маринова вдигнаха виртуални наздравици за рождения й ден. Те непрестанно й изпращаха благопожелания за здраве и успехи. Мнозина от тях изразиха желанието си скоро да чуят дует между Михаела и Дара, която към момента се превъплъщава с лекотата на хамелеон в различни образи в шоуто „Като две капки вода“. Множество от коментарите на слушателите изпратиха и Маринова на Евровизия.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !