Джони Деп отложи делото срещо Амбър Хърд

09.09.2020 09:37 | Видян 948 пъти

Джони Деп отложи делото срещо Амбър Хърд

В края на август, само месец след шумния съдебен процес с британския таблоид The Sun, 57-годишният Джони Деп реши да подаде иск срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, която след раздялата с него го обвини в домашно насилие. Джони Деп отрече обвиненията и реши да се бори до последно за честтта си, но вече в САЩ.

Сега стана ясно, че звездата от „Карибски пирати” е подал молба за отлагане на изслушването му, заради промяна в работния му график, пише OK Magazine.

Работата е в това, че киностудиите се завръщат към работа след коронавируса и стартират много от спрените филмови проекти. Така идва ред и на третата част на „Фантастичните животни и къде да ги намерим” , в който Джони играе Гелърт Гриндълуолд.

Снимките продължават  от октомври и ще продължат до февруари следващата година. Деп е длъжен редовно да се появява в съда във Вирджиния между 11 и 28  януари догодина, но сега не може да направи това, защото ще снима в Лондон до края на зимата.

Актьорът подчерта, че Амбър Хърд може да бъде изслушана, защото снимките на „Аквамен” започват чак догодина. Актрисата се съгласила да говори по случая на 11 септември.
 
Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !