Писаха акт на пияния Жерар Депардийо

31.08.2020 15:08 | Видян 849 пъти

Писаха акт на пияния Жерар Депардийо

Френският актьор Жерар Депардийо се сдоби с полицейски акт, след като бе хванат да кара скутер в нетрезво състояние в Париж, съобщи списание Point.

Според изданието звездата е карал скутер в един от централните квартали на френската столица и е нарушил правилата за движение.

Полицията заяви пред списанието, че актьорът е шофирал извън граничната линия и е преминал на червен светофар. Полицаите решили да го отведат в комисариата, защото им изглеждал пиян.

Служителите на реда го тествали за алкохол и резултата показал превишение на границата от 0,25 милиграма на литър издишан въздух. Когато мъжът свалил шлема си, служителите на реда разбрали, че пред тях стои Депардийо.

Актьорът признал на полицията, че е изпил няколко бири, преди да тръгне.

След доклада пред началниците, на място пристига дежурен офицер, а по-късно се обажда висшестоящ с нареждане да “не се съставя акт на господин Депардийо”. Следвайки указанията, полицаите анулирали акта.

В комисариата обаче извършили втори тест за алкохол, който дал резултат от 0,40 милиграма на литър издишан въздух. В крайна сметка му е съставен акт.

Полицията задържала скутера на Депардийо, а той бил отведен от приятели.

Припомняме, че не за първи път известният актьор застава зад волана пиян- През 2013 г. френски съд го осъди на глоба от 4 хиляди евро за шофиране в нетрезво състояние и го лиши от правото да управлява МПС за шест месеца.

Източник: Monitor

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !