Короната с четвърти сезон от 15 ноември

26.08.2020 13:02 | Видян 1021 пъти

Короната с четвърти сезон от 15 ноември

Докато все още малко по малко се разкрива актьорският състав за предстоящите пети и шести сезон на „Короната“, от стрийминг платформата Netflix обявиха датата на излизане на готовия четвърти сезон на сериала за британската кралска фамилия, създаден от Питър Морган. Той ще бъде на разположение на феновете от 15 ноември и вече бяха разпространени снимки от него.

Новите епизоди започват с думите на кралица Елизабет II, която се появява на кон и с парадна униформа: „Не може да се позволи да фалира нещо толкова важно като монархията“. На видеото се виждат и някои от главните изпълнители в четвъртия сезон от обкръжението на кралицата – Оливия Колман: младата принцеса Даяна в лицето на Ема Корин и Джилиан Андерсън като Маргарет Тачър. Трейлърът завършва със замислено изражение на Даяна, сама в Бъкингамския дворец, след което камерата се фиксира върху шлейфа на сватбената й рокля.

Третият сезон завършва с раздялата между Чарлз и Камила Шанд, настоящата херцогиня на Корнуол. Четвъртият, ситуиран в края на 70-те години, започва с притесненията на кралицата да осигури продължение на рода и да намери най-подходящата булка за принц Чарлз (Джош О'Конър), който на 30 все още е ерген.

Почти по същото време между Маргарет Тачър – първата жена министър-председател на Англия, и Елизабет възниква напрежение, което ескалира, когато Желязната лейди започва войната за Фолклендските острови, генерирала конфликти и в рамките на цялата Британска общност. И докато „любовната приказка“ между принца и Лейди Даяна Спенсър умилява нацията, зад затворените врати на дворците кралското семейство е все по-разделено.

Тези дни от Netflix разкриха част от каста за последните 2 сезона: Имелда Стантън и Джонатан Прайс ще поемат ролите на Елизабет II и принц Филип, а австралийската актриса Елизабет Дебицки ще е Даяна. Сериалът ще покаже края на нейния брак с принц Чарлз, смъртта й при автомобилна катастрофа в Париж и кризата в кралската фамилия.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !