Джонатан Прайс става принц Филип в сериала Короната

14.08.2020 11:21 | Видян 902 пъти

Джонатан Прайс става принц Филип в сериала Короната

Актьорът Джонатан Прайс ("Човекът, който уби Дон Кихот", "Игра на тронове", "Двамата папи") ще се превъплъти в образа на съпруга на кралица Елизабет II, принц Филип, в последните два сезона на хитовата поредица "Короната" на Netflix.

73-годишният Прайс ще поеме щафетата от Тобайъс Мензис, когото зрителите за последно ще видят като принц Филип в предстоящия четвърти сезон на сериала. Джонатан Прайс ще играе съпруга на кралица Елизабет във финалните пети и шести сезон на "Короната".

По-рано, както „Монитор“ вече писа, беше оповестено, че актрисата Имелда Стантън наследява Оливия Колман в ролята на Нейно величество, пресъздавайки късните й години. В образа на сестра й принцеса Маргарет зрителите ще видят Лесли Манвил, която ще смени Хелена Бонам Картър.

Премиерата на четвъртия сезон на "Короната" се очаква по-късно през годината.
Петият и шестият сезон на поредицата ще проследят смутни периоди за британското кралско семейство – 90-те години на миналия век, белязани от събития като развода на принц Чарлз и принцеса Даяна, както и трагичната смърт на Лейди Ди в автомобилна катастрофа. Повествованието ще стигне и до началото на новия век.

В първите два сезона на "Короната" в образите на кралица Елизабет II и принц Филип се превъплътиха Клер Фой и Мат Смит, припомня ContactMusic.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !