Хейли Бийбър се превърна в леля

24.08.2020 13:24 | Видян 1844 пъти

Хейли Бийбър се превърна в леля

Хейли Бийбър вече ще може да се нарича "Леля Хейли". В сряда, 19 август, беше официално съобщено, че по-голямата сестра на Хейли Болдуин-Бийбър - Алая Болдуин, е родила първородната си дъщеря на 17 август. Новината беше обявена от самата майка в социалната мрежа Instagram. "Тя е перфектна, всички сме много щастливи и се чувстваме добре", написа Алая.

Тя изрази благодарности към лекарите, които са се грижили за нея и детето й през цялата бременност, както и на акушер-гинеколога, който е изродил бебето по най-лекия и безболезнен начин. Хейли сподели пред феновете си, че е изключително щастлива от новината и заяви, че племенницата й е прекрасна и много красива.

Името на детето е Айрис Ел Ароноу. То е първото дете на Алая и съпруга й Андрю Ароноу. Двамата се ожениха през септември на 2017 година, а Хейли беше шаферка на сестра си. Бащата също сподели щастливата новина в социалните мрежи и благодари на лекарския екип, че са се погрижили перфектно за съпругата и дъщеря му.

Новината, че двойката очаква дете, беше съобщена през април навръх рождения ден на Ароноу. "Взех нещо специално за рождения ден на Анрю тази година. Бебето ще се появи през август 2020 година. Момиче е", написса Алая тогава. В отговор Хейли заяви, че крещи от радост, след като е чула новината.

Дали супермоделът ще последва примера на сестра си, предстои да видим. Хейли и съпругът й Джъстин Бийбър признават, че искат да създадат семейство, но не са заявили дали вече са готови за деца.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !