Хейли Бийбър: Децата ми ще уважават другите

10.08.2020 12:27 | Видян 970 пъти

Хейли Бийбър: Децата ми ще уважават другите

Хейли Бийбър (23) отново ръси сексапил от корицата на Vogue. Тя позира за августовския брой на индийския вариант на изданието като този път коментира бъдещите си деца и своето детство.

„Те ще бъдат възпитани да уважават другите, да не казват определени неща, да се държат добре и да признават постиженията на другите, когато те имат такива“, разкри хубавицата пред медията, визирайки съпричастността си към движението Black Lives Matter, което се бори с расизма спрямо чернокожите.

Макар и само на 23, г-жа Бийбър изглежда вече мисли за семейство, тъй като издаде, че планира да завещае черното си кожено яке на своето дете. Половинката ѝ също иска деца, но през февруари издаде пред Зейн Лоу, че преди това планира „да се ожени, да отиде на турне и да награди връзката си: преди да има деца.

Запитана дали славата на родителите ѝ се е отразила на детството и кариерата ѝ, Хейли сподели:

„Ако трябва да бъда честна, не съм се считала никога за известна. Разбира се, знаех, че баща ми (Стивън Болдуин) е популярен актьор, но изкарах шофьорска книжка като всички останали и имах нормално детство. Ако трябва да сравнявам как аз съм израснала и как Джъстин, той е имал това лудо изживяване на популярност още много млад“.

Бийбър става звезда на 13, след като пуска в YouTube свои видеа и веднага хваща окото на своя мениджър Скутър Браун.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !