Диана Димитрова: Сезон 10 на Откраднат живот стартира със сватба

24.08.2020 12:37 | Видян 1445 пъти

Диана Димитрова: Сезон 10 на Откраднат живот стартира със сватба

Тази есен „Откраднат живот“ се завръща на екран с юбилеен десети сезон. По традиция продукцията озаглави тематично новия сезон, който ще бъде представен под заглавието „Антитела“. Антитела е термин от медицината, който описва способността на организма да се справи с потенциална заплаха. Това е критичен момент, когато трябва да се преборим, за да оцелеем и да съхраним тялото си. Целият 10 сезон е посветен на крайното противопоставяне,на необходимостта да избереш страната на истината или да се отречеш от нея.  

„Антитела “ е посветен на  противодействието срещу видимите и невидими врагове на болницата, на морала, на враговете, на истинската любов.

Една от големите изненади за зрителите е завръщането на най-провокативния и неуловим персонаж – Иво Фотев, в чиято роля отново ще влезе актьорът Васил Бинев. Влиятелният бизнесмен ще застане на пътя на доктор Тасев и колегите му, за да потърси реванш за загубите и да преобърне установените правила в болницата и личния живот на героите.
„Сериалът е еманация на съвременното общество и засяга много социални теми.

Няма как да не бъде актуален и интересен. В първите три епизода от новия сезон предстои сватба. Няма да издам младоженците, но смятам, че нашите сценаристи надминаха себе си, защото сериите са страшно вълнуващи и са ми фаворит за всички сезони на „Откраднат живот“ до момента. С моя екранен партньор Велислав Павлов заснехме може би най-дългата сцена от четири страници текст с всякакви емоционални амплитуди“, разказва Диана Димитрова.

„В новия сезон нашите герои ще се сближат, но не в интимен контекст. Ще постигнат разбирателство. И то ще се прояви по-скоро от страна на моя персонаж д-р Хаджихристев, който вече е прекарал достатъчно време в болницата и не е настроен да съди чак толкова радикално другите лекари“, допълва Филип Буков, който не крие щастието си от възможността да играе в сериала и да черпи опит от своите по-възрастни колеги.

„Опитваме се да представим на зрителите колко трудно е всъщност да се лекуват болните. За да си дадат сметка и да бъдат отговорни не само към себе си, а и към останалите“, споделя Филип Буков.

„Трудно е да се поставим на мястото на лекарите от първа линия. Не мога да си представя какво е усещането да се носи специалният костюм в продължение на 12 часа. Защото ние носим маски на снимачната площадка и на третия час вече нямам търпение за глътка свеж въздух“, категорична е Диана Димитрова.

В студиото на „Събуди се“ актрисата разказа малко повече и за участието си в новия филм на режисьора Виктор Божинов и сподели какво се случва в живота й извън снимачната площадка. „Наскоро заснех два клипа – единият към песента на голямата българска певица Марги Хранова по идея на Игор Марковски, който е сценарист и продуцент, а другият клип е към парче на Стенли, когото много обичам. През ноември ми предстои изложба. Рисувам портрети и с удоволствие каня всички почитатели на изкуството на нея.“



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !