Сватба бележи началото на новия сезон на Откраднат живот

10.08.2020 14:18 | Видян 1133 пъти

Сватба бележи началото на новия сезон на Откраднат живот

Двама от героите в „Откраднат живот“ ще си кажат заветното „да“ още в първите три епизода на десетия сезон на поредицата. Това разкриха актьорите Диана Димитрова и Филип Буков пред Нова телевизия.

„Сценаристите надминаха себе си. Тези епизоди бяха много вълнуващи за мен докато ги четох и мисля, че това са ми любимите от изобщо всички серии“, разказа екранната доктор Огнянова.

През новия сезон тя ще бъде в по-добри отношения с подчинения си Хаджихристев (Буков), който след около година, прекарана в „Света Анастасия“ ще започне да проявява повече разбиране.

Междувременно Димитрова вече се готви за следващия си голям проект – игрален филм с Виктор Божинов. „Актьорите не сме получили сценарий, а само опорни точки по искане на режисьора. Ще има много екшън, пожар, стрелби и нощни сцени“, обясни Димитрова.

Припомняме, че след като заснеме „Голата истина за група „Жигули“, режисьорът се очаква да стартира снимки към „Кралство Чамла“.

През последните дни актрисата засне и два видеоклипа към песни на Маргарита Хранова и Стенли.

Освен с образа на доктор Хаджихристев, в следващите месеци Буков пък ще се ангажира с образованието си. Той вече завърши НАТФИЗ, а след година ще може да се похвали и с диплома за бакалавър в специалност „Философия“. През септември на актьора му предстои и кандидат-студентски изпит за магистърска програма по лингвистика.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !