Марта Вачкова: Това ще е последен сезон на Откраднат живот

03.08.2020 14:17 | Видян 420 пъти

Марта Вачкова: Това ще е последен сезон на Откраднат живот

Българската актриса Марта Вачкова, която зрителите обикнаха като сестра Жекова, разочарова феновете на медицинската драма „Откраднат живот“, като обяви, че с колегите си в момента заснемат последния сезон на поредицата.

Само преди две седмици щракна клапата на десетата порция серии. Снимките се провеждат и сега при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, като пред „Монитор“ актрисата Диана Димитрова отбеляза, че носенето на маска не представлява никаква трудност за екранните лекари, които вече се чувстват като професионалисти от тази гледна точка.

Подробности за историите в новите епизоди все още се пазят в тайна. Очаква се обаче да се продължи и сюжетната линия, свързана с новия коронавирус, която стартира на финала на девети сезон. „Всичко, което правим, е свързано с това да бъдем честни към обстоятелствата и към всичко, което ни застига“, каза продуцентът Евтим Милошев във връзка със старта на снимките.

Очаква се след приключването на „Откраднат живот“ той и Любо Нейков да преместят фокуса си върху друг проект – българо-турски игрален филм за невъзможната любов на Мустафа Кемал Ататюрк с българката Димитрина Ковачева, идеята за който даде Вежди Рашидов.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Синът на Милен Цветков стана водещ

Единственият син на Милен Цветков, 8-годишният Боян,...

Жан Жак Ано журира в София

Фестивалът Синелибри ще доведе в София една от легендите...

Няма коментари към тази новина !

*}