Шефът на Фантастико и гаджето му станаха бащи

21.08.2020 13:42 | Видян 2810 пъти

Шефът на Фантастико и гаджето му станаха бащи

Шефът на веригата „Фантастико” Владимир Николов и неговата половинка - фотографът Костадин Кръстев – Коко станаха родители за първи път. Двамата се радват на бебе, което е износено от сурогатна майка в Украйна, твърди Lupa.bg.

Николов от години е известен, че си пада по собствения пол. Бизнесменът наследи хранителната империя супермаркети от баща си Валери Николов. Младият мъж от няколко години има връзка с топ фотографа Костадин Кръстев – Коко, който е сред най-талантливите в бранша и е известен като любимец на Лили Иванова.

Коко е на 35 години, носител е на приза Златна игла 2013 в категория Моден фотограф.  Снимал е голяма част от българския елит – музиканти и певци, актьори, политици, спортисти, правил е и фотосесии за корици за почти всички списания в България. Лили Иванова също неведнъж е заставала пред обектива му.

Според източниците ни, Владимир Николов е дал семенна течност, с която е заченала украинката, която е получила солидни пари за износването и раждането на бебето.

Собственикът на „Фантастико” Валери Николов, който е баща на Владимир, вече е приел зетя Коко, който дори снима част от професионалните фотосесии на шефа на хранителната верига.

Източник: fakti.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !