Риана намери своя двойничка в социалните мрежи

20.08.2020 11:00 | Видян 1024 пъти

Риана намери своя двойничка в социалните мрежи

Социалните мрежи се превърнаха в наш втори дом. Те ни свързват с приятели, показват ни къде ходят любимите ни звезди и ни позволяват да се похвалим пред всички с новите си покупки или пък със скъпата си ваканция.

По време на пандемията, Фейсбук, Туитър и Инстаграм започнаха сериозно да се притесняват от нарастващия интерес към новата социална мрежа TikTok. Приложението беше създадено в Китай, но постепенно започна да набира сила в Америка и Европа, след което обхвана и целия свят.

В момента социалната мрежа има милиони потребители, които публикуват забавни видеа. Към TikTok се присъединиха и множество звезди, за да са по-близо и по-свързани със своите фенове.

Именно в новото любимо приложение на всички се роди и една нова звезда – Присила Беатрис . Момичето толкова много прилича на Риана, че дори самата изпълнителка се замисли дали не се гледа в огледалото. Първоначално Беатрис не прави нищо допълнително, за да изглежда като любимата си певица, но когато разбира, че хората я смятат за Риана, тя започва да се гримира като нея и дори копира движенията ѝ.

Във видеата, които публикува, Присила имитира Риана по говор и държание. Славата ѝ се пренася и в социалната мрежа Instagram, където момичето споделя снимки, на които е гримирана точно като барбадоската красавица. Беатрис привлече вниманието не само на феновете на певицата, но и на профила „The Shade Room“, който сподели нейно видео от TikTok, където тя е копирала вида на Риана от Британските модни награди.

И за да стане още по-хубаво за Присила, самата Риана я забеляза. Звездата коментира публикацията на „The Shade Room“ и попита момичето кога ще издава албум. Шегата има история, тъй като изпълнителката заяви, че съвсем скоро феновете ѝ могат да очакват деветия ѝ студиен албум.

„Винаги работя върху нова музика. Винаги работя и когато усетя, че всичко е готово, ще го пусна на пазара. И ви обещавам, че няма да бъдете разочаровани“, казва тя пред Entertainment Tonight през юли.

Разбира се, Беатрис беше повече от щастлива, че Риана е забелязала приликата. „Знаете ли как се чувствам сега? Не мога да спра да плача от щастие! Това е сбъдната мечта“, написа момичето. Това не е първият път, в който изпълнителката се сдобива с двойничка. През 2019 година Рири сподели снимка на малко момиченце, което изглежда досущ като нейна млада версия. „Почти си изпуснах телефона“, написа тя. Изпълнителката отбеляза майката на момичето, а снимката е харесана повече от 7 млн. души.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !