Риана пуска своя линия козметика

16.07.2020 14:24 | Видян 986 пъти

Риана пуска своя линия козметика

През март месец феновете на Риана полудяха, когато „Page Six“ съобщи, че името „Fenty Skin“ е било патентовано в САЩ. Това обаче не гарантираше нищо, а и новината не беше официално потвърдена. Сега обаче всичко е ясно, тъй като самата Риана заяви, че пуска на пазара своя марка козметика.

В социалната мрежа Instagram изпълнителката публикува видео , с което разкри пред всички, че разширява бизнеса си още повече. Звездата обещава продуктите ѝ да създадат нова култура в грижата за кожата и се надява феновете да ѝ се доверят и да заложат на това, което предлага. Повече детайли не бяха съобщени, но Риана подкани всеки, който иска да научи още нещо за линията, да изчака търпеливо.

„Опитах се да бъда много тиха покрай целия процес, но Fentyskin идва при вас на 31 юли. Не сте го чули от мен, но може да се снабдите с продукти по-рано, ако ми изпратите имейл“, пише Риана в социалната мрежа.

„Fenty Beauty“ стъпи на пазара през 2017 година и бързо се превърна в една от предпочитаните марки.

Въпреки че все още не е ясно какво точно ще предлага Риана като продукти за грижа за кожата, феновете ѝ вече започнаха да се редят на опашка за тях. Съдейки по публикациите, изпълнителката може да е напълно спокойна, че бизнесът ѝ ще процъфти.


Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !